default-image

Ξεκινά επιτέλους ο τελικός του Κυπέλλου

Μπάσκετ
Ξεκινά επιτέλους ο τελικός του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από περίπου 45 λεπτά καθυστέρησης, οι διαιτητές έδωσαν το ΟΚ για την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ στο Nick  Galis Hall, όμως ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το παρκέ διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται ο τελικός.

Η αστυνομία κατάφερε να απομακρύνει τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού κι έτσι ο α' διαιτητής κ. Σχινά δήλωσε ότι το ματς θα ξεκινήσει κανονικά…

Από το... πουθενά προέκυψε νέο πρόβλημα καθώς ο Παναθηναϊκος αποχώρησε από το γήπεδο διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες που διεξάγεται ο τελικός. Πλέον θα υπάρξει νέα παράταση περίπου 15 λεπτών για να ξεκαθαρίσει εάν η αναμέτρηση θα γίνει ή όχι.

Χαρακτηριστική η συζήτηση του α' διαιτητή κ. Σχινά με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποστήριξε ότι ναι μεν οι φίλαθλοι του Άρη μετακινήθηκαν, όμως δεν πήγαν  στο σημείο που είχε συμφωνηθεί εξαρχής.

Μάλιστα οι δύο άνδρες έφυγαν μαζί για τα αποδυτήρια προκειμένου να δουν το σχέδιο κατανομής των φιλάθλων, όπως είχε συμφωνηθεί πριν τον τλεικό.

Η χρυσή τομή φαίνεται ότι βρέθηκε και σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει ο τελικός...

Μία ώρα ακριβώς πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, τελικά γίνεται το πρώτο τζάμπολ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News