default-image

Τα ζευγάρια στο F4 του βόλεϊ

Σπορ
Τα ζευγάρια στο F4 του βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός απροόπτου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στον ημιτελικό του Final-4 με το νικητή να παίζει -λογικά- απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Νικητής Ηρακλής Χαλκίδας/Ολυμπιακός - Νικητής ΠΑΟΚ/Παμβοχαϊκός

Νικητής ΑΟΠ Κηφισιάς/Παναθηναϊκός - Νικητής Ορεστιάδα/Κύζικος

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 18, 19 Μαρτίου και ο τόπος διεξαγωγής του Final 4 θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ, ενώ η σειρά των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ που θα μεταδώσει τους αγώνες.

Οι ημιτελικοί το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00 ενώ ο τελικός την Κυριακή 19 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.

Πρόωρος τελικός στις γυναίκες

Πρόωρο τελικό ανέδειξε η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στις 4 Μαρτίου, στα ημιτελικά του θεσμού και για μια θέση στον… ήλιο.

Το έτερο ζευγάρι, από όπου θα προκύψει ο φιναλίστ και αντίπαλος ενός εκ των «αιωνίων» στον τελικό είναι Μαρκόπουλο-Πανναξιακός.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός , Μαρκόπουλο-Πανναξιακός.  

Η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει το Final 4. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 17:00 και στις 19:00, ενώ ο τελικός της Κυριακής 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News