Αθλητισμός

Πρόστιμο στον ΟΦΗ για το ματς με Ξάνθη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 5.600 ευρώ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Πρόστιμο 4.200 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Άρης, η οποία είχε κληθεί σε απολογία για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις :

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επέβαλλε στο σωματείο ΑΕ Ποντίων τις πειθαρχικές ποινές: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Αλμωπός Αριδαίας του ορισμένου να διεξαχθεί στις 5.2.2017 μεταξύ τους αγώνα, β) της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής και γ) της χρηματικής ποινής ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Επέβαλλε στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων (4.200,00) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός).

Επέβαλλε στο σωματείο Αχιλλέας χρηματική ποινή ύψους εκατόν εξήντα επτά (167,00) ευρώ και στον εκπρόσωπό του, Νικόλαο Μπαγγέα, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δέκα πέντε (15) ημερών (αγώνας Γ' Εθνικής Αχιλλέας-Καραϊσκάκης).

Απέρριψε την ένσταση της ΕΠΣ Δράμας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Μακεδονίας στον μεταξύ τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων.

Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων εξακοσίων (5.600) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ-Ξάνθη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια