default-image

Ζεσταίνουν μηχανές για την 4η Ανάβαση Βραχασίου

Αθλητισμός
Ζεσταίνουν μηχανές για την 4η Ανάβαση Βραχασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένεται από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η 4η Ανάβαση Βραχασίου που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, στην γνωστή και αγαπημένη διαδρομή που περνάει μέσα από το φαράγγι.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος με αφετηρία  την Κρήτη και το Βραχάσι. Για την πρώτη ημέρα  έχουν προγραμματιστεί τρία δοκιμαστικά περάσματα ενώ την  Κυριακή ο αγώνας θα γίνει σε δύο σκέλη. Το σύνολο της διαδρομής της ανάβασης είναι 7,6 χλμ. (3,8 χλμ. το κάθε σκέλος) και οι κλάσεις έχουν ως εξής: έως 1400 cc, κλάση 1400-1600 cc, κλάση 1601-2000 cc, κλάση πάνω από 2000 cc και κλάση Formula Saloon.

 Υπολογίζεται ότι η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί της Κυριακής και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 3:00 το μεσημέρι.

Η διαδρομή θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ενώ μετά την ολοκλήρωση της ανάβασης θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 10/3 και ώρα 20:00

Φιλοξενία από τον ΑΟΚ

Για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στην 4η Ανάβαση Βραχασίου και τους μηχανικούς τους που κατοικούν εκτός νομού Ηρακλείου ο δραστήριος Αθλητικός Όμιλος Κρήτης φρόντισε ώστε να φιλοξενηθούν τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου προκειμένου να είναι ξεκούραστοι και πλήρως επικεντρωμένοι στον αγώνα τους.   

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News