default-image

Αναζητά προπονητή η Άρσεναλ;

Ποδόσφαιρο
Αναζητά προπονητή η Άρσεναλ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπομονή όσον αφορά στις αποτυχίες της Άρσεναλ φέρεται να έχει εξαντληθεί στο Νησί, ενώ έπειτα από τα δριμύτατα χθεσινά πρωτοσέλιδα, τα βρετανικά ΜΜΕ μιλούν και για τρομερές ανακατατάξεις εντός της ομάδας.

Φυσικά, την εμφάνισή της έκανε η αναμενόμενη σκληρή κριτική προς τις πρακτικές του Αρσέν Βενγκέρ, οι φωνές που τον θέλουν εκτός "Emirates" και η ασταμάτητη φημολογία περί υποψήφιων διαδόχων του. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το ζήτημα έχει προχωρήσει ένα... βήμα παραπέρα, καθώς γίνεται λόγος για απόφαση των Λονδρέζων να αναζητήσουν νέο τεχνικό!

Ο 67χρονος, όπως τονίζει το sport24.gr,  παρουσιάζεται διατεθειμένος να βάλει τέλος στην προπονητική του καριέρα, όταν η τρέχουσα σύμβασή του φτάσει στη λήξη της το ερχόμενο καλοκαίρι. Εντούτοις, στα ρεπορτάζ τονίζεται πως θα σταθεί υπομονετικός και δεν θα πάρει οριστική απόφαση εν βρασμώ ψυχής.

Εκτός του προπονητικού όμως, τα δημοσιεύματα αναφέρονται διαρκώς και στις περιπτώσεις των δύο "αστέρων" της ομάδας, Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ.

Για τον Χιλιανό, που φέτος είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των "κανονιέρηδων", υποστηρίζεται ότι υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018, και να ζητήσει να μεταγραφεί άμεσα σε κάποια εκ των δύο ενδιαφερόμενων ομάδων για την απόκτησή του. Ο λόγος για τις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, που τον έχουν τοποθετήσει ψηλά μεταγραφική λίστα τους.

Από την άλλη, τα προβλήματα για τον Εζίλ είναι διαφορετικής φύσεως, καθώς ο 28χρονος δέχεται έντονη κριτική λόγω του ότι ήταν... άφαντος στο πρόσφατο ματς κόντρα στην Μπάγερν, αλλά και γενικότερα για τις πρόσφατες (κακές) επιδόσεις του. Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Γερμανού φτάνει, επίσης, στο τέλος του το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News