default-image

Με επιθετικό πνεύμα ο ΟΦΗ με Αναγέννηση Καρδίτσας

Αθλητισμός
Με επιθετικό πνεύμα ο ΟΦΗ με Αναγέννηση Καρδίτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση της είναι η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έτσι η χθεσινή προπόνηση είχε πολύ τακτική, με κάποιες από τις σκέψεις του Νίκου Παπαδόπουλου να αποτυπώνονται στο… χορτάρι, ενώ προέκυψε το απρόοπτο πρόβλημα με τον Μάριο Όγκμποε, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Για την ομάδα του Ηρακλείου η νίκη στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής είναι… μονόδρομος, κι όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει το σχήμα, που από το πρώτο λεπτό θα έχει επιθετικό πνεύμα για να την κατακτήσει. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη δύο προπονήσεις, που μπορεί να διαφοροποιήσουν κάποιες από τις επιλογές του, όμως η… αφετηρία είναι λίγο πολύ δεδομένη. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, ο Παπαδόπουλος θέλει ένα ΟΦΗ που θα επιβάλλει τον ρυθμό του και θα ελέγχει την κατοχή της μπάλας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, σκέφτεται όπως όλα δείχνουν την ταυτόχρονη παρουσία τριών πολύ καλών χειριστών της μπάλας, στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Στη χθεσινή δοκιμή, ο Μπόατενγκ ήταν ανασταλτικός χαφ, με τον Πουρτουλίδη «8αρι» και τον Άγγελο Χαντί σε ρόλο επιτελικού χαφ. Για την επιθετική τριάδα Ράντι και Μιλοσάβλιεφ είναι οι επικρατέστεροι για δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα «φτερά», με τον Πάτρικ Βουό να επιστρέφει στην «κορυφή».

Δύσκολα ο Όγκμποε

Από κει και πέρα, οι μυϊκές ενοχλήσεις του Μάριου Όγκμποε στο μηρό, όλα δείχνουν ότι δε θα του επιτρέψουν να είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι. Ο νεαρός επιθετικός έκανε χθες θεραπεία και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αν και όλα θα κριθούν στη σημερινή και την αυριανή τελευταία προπόνηση. Όπως είναι γνωστό, στο… απουσιολόγιο είναι ο τιμωρημένος Νάστος και ο τραυματίας, Γιάννης Κοιλιάρας. Ο τελευταίος κάνει θεραπείες για το πρόβλημα στον οπίσθιο χιαστό και μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Βέβαια αυτό θα εκτιμηθεί μέρα με τη μέρα από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News