default-image

Ίβιτς: Δεν μας άξιζε το 0-3

Ποδόσφαιρο
Ίβιτς: Δεν μας άξιζε το 0-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα με 3-0 χθες στην Τούμπα από την Σάλκε, η υπόθεση πρόκριση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τον ΠΑΟΚ.  Στις  δηλώσεις του ο Βλάνταν Ίβιτς  τόνισε ότι δεν άξιζε στην ομάδα του αυτό το σκορ και το μυαλό πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης: "Το σκορ είναι πλασματικό. Δεν μας αξίζει αυτό το σκορ. Δεν λέω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έκανε η Σάλκε κάτι που να δικαιολογεί το 0-3. Αυτό που μας κόστισε ήταν οι στημένες φάσεις. Ήταν ο λόγος που είχα πολλούς ψηλούς παίκτες στην ενδεκάδα. Στα δυο γκολ που δεχθήκαμε από στημένη φάση, ήρθαν από την δεύτερη μπάλα. Εκεί υστερήσαμε.

Οφείλουμε να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε. Για μια καινούργια ομάδα που χτίζεται, είναι μια εμπειρία αυτό το ματς. Είχαμε κάτι άλλο στο μυαλό μας πριν από το παιχνίδι. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Το σκορ είναι μεγάλο, και θα πάμε στην Γερμανία να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι".

Για τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ: "Παίξαμε με ένα έμπειρο αντίπαλο, που παίζει σε ένα πρωτάθλημα με σαφώς υψηλότερο ρυθμό από ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μου δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα μέχρι και το δεύτερο γκολ. Μέχρι τότε ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Είχαν λίγο παραπάνω τη μπάλα στα πόδια τους. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι… Μετά το 0-2 ο Ουάρντα έκανε κάποιες προσπάθειες".

Για το αν έπαιξε ρόλο η ψυχολογία μετά το 0-1: "Ξέρουμε πως όταν δέχεσαι γκολ, πέφτεις. Δεν δεχθήκαμε άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος. Μετά το δεύτερο γκολ, όμως, υπήρχε θέμα… Είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω".

Για την απόδοση των Λέοβατς και Μάτος: "Επιλέξαμε το συγκεκριμένο σύστημα διότι η Σάλκε έχει εξαιρετικούς ακραίους. Ο Λέοβατς προσπάθησε να κάνει πράγματα στο πρώτο μέρος. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, που δεν μας απείλησε ιδιαίτερα από τα άκρα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News