default-image

Συστήθηκε στο κοινό ο Α.Ο.Κ. Χανιά

Μπάσκετ
Συστήθηκε στο κοινό ο Α.Ο.Κ. Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε στο κοινό το βράδυ της Τετάρτης ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά, ο οποίος ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι και αμέσως έθεσε υψηλούς στόχους. Εξάλλου τη δεδομένη στιγμή φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ των ανδρών.

Ο Α.Ο.Κ. Χανιά… συστήθηκε στο κοινό σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων παρουσία σύσσωμης της ομάδας, του τεχνικού τιμ και των παραγόντων, ενώ παραβρέθηκαν και αρκετοί πολιτικοί φορείς της πόλης, αλλά και απλοί πολίτες.

Τους στόχους της ομάδας ανέλυσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Μιχάλης Ξυλάκης, ενώ επί αγωνιστικών θεμάτων αναφέρθηκαν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ροδάς, αλλά και οι παίκτες Γιάννης Ερηνάκης, Μάριος Σκαμνάκης και Μιχάλης Σαράντης και εκ μέρους των παικτών που "βασανίζονται" λόγω της μη έκδοσης των δελτίων τους, ο Μανώλης Αδοντάκης.

Ειδική αναφορά στους χορηγούς της ομάδας έγινε από την Υπεύθυνη Αθλητικών Θεμάτων της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ. Κατερίνα Ζομπανάκη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, νυν του Δούκα, Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα προσπάθεια που ξεκινά για το μπάσκετ των Χανίων, μέσω του ΑΟΚ Χανιά, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Aπόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος βάμβουκας, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Κουκλάκης, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χανίων κ. Σ. Μαλανδράκη, πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων των Χανίων, εκπρόσωποι των χορηγών του συλλόγου και πλήθος κόσμου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News