default-image

Κέφι, δώρα και βραβεύσεις στην πίτα του Εργοτέλη

Μπάσκετ
Κέφι, δώρα και βραβεύσεις στην πίτα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης στο Δεσποτικό.

Η οικογένεια του ερασιτέχνη Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί σε μία βραδιά με πολύ κέφι και πλούσια δώρα, ενώ δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη κ. Βαγγέλης Γιαννουλάκης, τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για την στήριξη του στην ομάδα και στον αθλητισμό της πόλης γενικότερα.

Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε, στον παλαίμαχο αθλητή, προπονητή και παράγοντα της ομάδας Μανώλη Σταυρακάκη, για την τεράστια συμβολή του στην ιστορία του τμήματος καθώς και στον φυσιοθεραπευτής της ομάδας Κώστα Παπουτσάκη.

Επίσης τιμητικούς επαίνους παρέδωσε στον αρχηγό της εφηβικής ομάδας για την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2015-2016 ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Γ.Σ. Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης ενώ ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Μακράκης παρέδωσε επαίνους στην ομάδα κορασίδων για την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων 2015-2016.

Κατά την ομιλία του προέδρου του τμήματος, ιδιαίτερη μνεία έγινε στις αθλήτριες Κριμίλη Ιωάννα, Σεμερτζάκη Μαρία και στον αθλητή Μαχαιριανάκη Ευάγγελο οι οποίοι στελέχωσαν τις εθνικές μας ομάδες.

Σημαντική ήταν ωστόσο και η παρουσία των μελών της διοικούσας επιτροπής και ο θερμός χαιρετισμός που απηύθυνε ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης ως απόδειξη των δεσμών ενότητας στην Εργοτελίτικη οικογένεια.

Τυχερός της χρονιάς -αφού βρήκε το φλουρί της πίτας- ήταν ο νεαρός Μιλτιάδης Καράτζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News