default-image

Πρώτες μάχες στους «32» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Πρώτες μάχες στους «32» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινούν σήμερα οι πρώτες μάχες για την φάση του «32» του Europa League, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να βρίσκονται στις επάλξεις. Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι γηπεδούχες, με τους «ερυθρόλευκους» στις 20:00 να φιλοξενούν την τουρκική Οσμάνλισπορ ενώ στις 22:05 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την γερμανική Σάλκε.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει και το φετινό πρωτάθλημα στη Super League, ρίχνει πλέον όλο το βάρος στην ευρωπαϊκή πορεία, θέλοντας να προχωρήσει όσο γίνεται πιο μακριά στην διοργάνωση. Το όνομα της αντιπάλου του ασφαλώς και δεν τρομάζει, καθώς πρόκειται για μια καλή αλλά άπειρη στην Ευρώπη ομάδα και αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Στο αποψινό παιχνίδι στη διάθεση του Μπέντο δεν βρίσκονται οι Ιντέγε, Ελιουνούσι αλλά και ο Καπίνο, που αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Στον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλκε, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται από τις πρώτες ώρες της διάθεσής τους. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη ενώ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με το «δικέφαλο» να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να θέλει ένα σκορ που θα του αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς. Το σημερινό πρόγραμμα του Europa League είναι:

Ώρα έναρξης 18:00

Ώρα έναρξης 20:00

Ροστόβ-Σπάρτα Πράγας

Θέλτα-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ώρα έναρξης 22:05

Χάποελ Μπερ Σεβά-Μπεσίκτας

Μάντσεστερ Γιουν.-Σεντ Ετιέν

Λέγκια Βαρσοβίας-Άγιαξ

Αθλέτικ Μπιλμπάο-ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News