default-image

Μυκονιάτης: Η νίκη για εμάς ήταν επιτακτική

Μπάσκετ
Μυκονιάτης: Η νίκη για εμάς ήταν επιτακτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σταύρος Μυκονιάτης εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο του Ρέθυμνο Cretan Kings στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο βοηθός του Νίκου Βετούλα τόνισε: «Για μας η νίκη ήταν επιτακτική. Είχαμε βάλει ένα «πρέπει». Τα σχέδια μας πριν το ματς τα εκτέλεσαν σχεδόν άψογα οι παίκτες μας σήμερα. Στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα ήμασταν μπροστά στο σκορ και αυτό δείχνει το πόσο έτοιμοι ήμασταν, καθώς σε συνδυασμό με τα καλά μας νούμερα ήταν αυτά που μας έδωσαν τη νίκη. Η συγκέντρωση μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει μέσα στο παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε πλήρως και πήραμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε ερώτηση για πιθανή ενίσχυση της ομάδας απάντησε: «Η εικόνα των παιδιών ήταν εξαιρετική. Από κει και πέρα θα δούμε πως θα πρέπει να λειτουργήσαμε, τι θέλουμε, τι είναι καλό για την ομάδα και προς το όφελος της θα πράξουμε για το αν θα φέρουμε παίκτη και τι παίκτης θα είναι αν φέρουμε».

Ο Χριστόφορος Ραζής από την πλευρά των παικτών είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από κει και πέρα είχαμε και την απώλεια του Σάφτενααρ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Πάντα μετά από ένα κακό παιχνίδι κοιτάμε τι πήγε στραβά. Σίγουρα στο Λαύριο και ειδικά στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Σήμερα σε αυτό το κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι τους, ήμασταν συνεπείς στην άμυνα και φτάσαμε σε μία πολύ μεγάλη νίκη».

Στον κόσμο της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, εκφράζοντας τη λύπη του που τους στεναχώρησε. Οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στην ομάδα του. Ήθελαν περισσότερο το ματς, έπαιξαν καλύτερα και είχαν περισσότερη τύχη στο τέλος, παίρνοντας το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ήμουν εδώ και τους απογοητεύσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μας υποστηρίζουν αλλά δυστυχώς σήμερα ήταν άτυχη η στιγμή γιατί το παιχνίδι συνέπεσε την στιγμή που ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουμε να είναι κοντά μας».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τόνισε: «Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά η πατρίδα μου μας πλήγωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε από το 1ο λεπτό. Νομίζω ότι γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πρώτη στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την φρεσκάδα και την δημιουργία που είχαμε. Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αλλαγές, η κούραση και άλλα. Νομίζω δεν δείξαμε αυτό που έπρεπε. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς και το ήθελε περισσότερο. Κέρδισε δίκαια. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μάθημα για να βελτιωθούμε για το μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News