default-image

Υπέγραψε ο Στρέζος στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Υπέγραψε ο Στρέζος στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα τερματοφύλακα με παρόν και μέλλον, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν, όταν αγωνιζόταν στις μικρές Εθνικές ομάδες (έχει περάσει από τις Εθνικές Ελπίδων και Παίδων), απασχόλησε τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ), απέκτησε ο ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον γεννημένο στις 6/7/1995 Γιώργο Στρέζο, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε με μεταγραφή από τον Παναιγιάλειο, πληρώνοντας την ομάδα του Αιγίου, για να τον αποκτήσει.

Ο 22χρονος γκολκήπερ, υπέγραψε στην Αθήνα, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου το συμβόλαιο του και ο ΟΦΗ κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΠΟ, για να είναι εμπρόθεσμη η μεταγραφή.

Για το λόγο αυτό βρέθηκε από νωρίς στην Αθήνα, το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης και ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής.Τις επόμενες ημέρες, ο Γιώργος Στρέζος, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να ενταχθεί στην ομάδα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ αποκτά ένα πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ , ο οποίος κάνει φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο στην Football league, ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε πέρσι με την Παναχαϊκή.

Ο Γιώργος Στρέζος πριν από μερικά χρόνια εθεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδος στην θέση του, εξ' ου και το πέρασμα του από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και από τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στο πρόσφατο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιγιάλειος στο Γεντί Κουλέ, ο Στρέζος έκανε σπουδαία εμφάνιση και οι άνθρωποι του ΟΦΗ, απο τότε ξεκίνησαν τις επαφές με τον Παναιγιάλειο για να τον αποκτήσουν, όπως και έγινε.

«Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ»

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Γιώργος Στρέζος ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Μιλάω καιρό με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και χαίρομαι που η μεταγραφή ολοκληρώθηκε έστω και την τελευταία μέρα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και για μένα ένα σημαντικό βήμα».

Για την εικόνα που έχει απο τον ΟΦΗ ανέφερε ότι «ξέρω την ομάδα, γιατί την αντιμετώπισα φέτος με τον Παναιγιάλειο. Εχει πολύ ποιότητα και ένα προπονητή που ξέρει την κατηγορία. Ερχομαι για να τη βοηθήσω και εγώ, για την άνοδο» τόνισε ο 22χρονος γκολκήπερ.

Έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Στρέζος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναικό.Στον ΠΑΟΚ ο Στρέζος έμεινε από το 2008, έως το 2013.

Το 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στο Ζεεφελντ.

Έμεινε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.Ακολούθησε η Παναχαϊκή και φέτος ο Παναιγιάλειος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News