default-image

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε Στρέζο στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε Στρέζο στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιγιάλειος γνωστοποίησε την μεταγραφή του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου:  

«Γιώργο, σου ευχόμαστε τα καλύτερα! Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», κατόπιν επιτυχών διαπραγματεύσεων με την «ΠΑΕ ΟΦΗ», ανακοινώνει τη μεταγραφή τού έως σήμερα τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργου Στρέζου στον κρητικό σύλλογο. Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει το Γιώργο για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται τα καλύτερα. Υγεία και δύναμη!

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας διότι ο Παναιγιάλειος, με σαφές διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο, καταφέρνει να μπει στην ποδοσφαιρική αγορά και αυτό θα έχει συνέχεια με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας».

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Παναιγιάλειο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο της Αιγιάλειας γι' αυτούς τους πέντε μήνες που περάσαμε μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας διότι αυτό που μου υποσχέθηκε το καλοκαίρι το έκανε πράξη στο ακέραιο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα ακόμα βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εύχομαι τα καλύτερα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο του Παναιγιαλείου, διότι το αξίζει και το δικαιούται. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν και κυρίως ευοίωνο μέλλον, διότι επενδύει και εμπιστεύεται τα νέα παιδιά», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νεαρός τερματοφύλακας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News