Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: Ανάψαμε μία φωτιά που μεγαλώνει

Ικανοποιημένος  από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον επαναληπτικό με την Ξάνθη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου  ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι σήμερα άναψε μία φωτιά που μεγαλώνει με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.  

Για το παιχνίδι  με την Ξάνθη: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο μας. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Το πλάνο μας πήγε όπως το θέλαμε. Η Ξάνθη όπως κάθε φορά φέτος έκανε λίγες τελικές φάσεις, όμως είχε την τύχη και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθειά μας δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σήμερα ανάψαμε μία μικρή φωτιά. Ελπίζω να μεγαλώσει σιγά σιγά και στην συνέχεια να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δουλέψουμε και τώρα πλέον εκτός από τον μεγάλο μας στόχο θα πρέπει να μειώσουμε την διαφορά στο φινάλε του πρώτου γύρου. Είμαι μαχητής. Θα πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι για να πετύχουμε».

Για την συνέχεια της προσπάθειας: «Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα και η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε κάποια θέματα. Θέλω να περάσω την φιλοσοφία μου και να μπουν και οι νεοαποκτηθέντες στην ομάδα ομαλά. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια».

Για τις μεταγραφές: «Το είχα πει στον Πρόεδρο ότι θα πρέπει να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις σε κάποιες θέσεις. Υπάρχουν προβλήματα και όταν κάποιοι παίκτες, που θέλαμε, είδαν ότι ο ΟΦΗ δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Φούτμπολ Λιγκ απάντησαν αρνητικά. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαι εδώ για να κάνω καλύτερους αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα. Αν προκύψει κάτι καλό με ελεύθερο παίκτη στην συνέχεια,θα τον πάρουμε. Αν δεν αξίζει καλύτερα να κρατήσουμε τα χρήματα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή στον ΟΦΗ. Το συναίσθημα μετράει σε μένα. Χρειάζεται συσπείρωση και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Καθημερινά προσπαθώ να μεταδώσω την πίστη στους παίκτες μου. Την αγάπη του κόσμου την γνωρίζω. Χρειαζόμαστε την συμπαράστασή του και ειδικά οι παίκτες περισσότερο από μένα».

Σχόλια