default-image

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για τον ΟΦΗ της καρδιάς του!

Ποδόσφαιρο
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για τον ΟΦΗ της καρδιάς του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ρωτήσαμε: - Είσαι ΟΦΗ και ολίγον τι ΑΕΚ; Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: "Είμαι όλος ΟΦΗ! Από την ΑΕΚ πέρασα ως ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μου έμεινε κάτι..."! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, άνοιξε την καρδιά του στη "Μικτή Ζώνη" της Κρήτη TV, μιλώντας για τον ΟΦΗ της καρδιάς του, του σήμερα και του χθες!

«Περιμένω να δω τον ΟΦΗ με τις ενισχύσεις του Ιανουαρίου. Με εξαίρεση τα ματς κυπέλλου με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, (και με την Ξάνθη, θα έλεγε χθες), που μου άρεσε πολύ, η ομάδα που έβλεπα στο πρωτάθλημα δεν διέθετε στοιχεία μιας ομάδας που με την άνοδο. Με απογοήτευε που έβλεπα αδυναμίες σε καίριες θέσεις».

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε στη «Μικτή Ζώνη» με την αύρα του θρύλου του ΟΦΗ να τον χαρακτηρίζει σε όλη την ποδοσφαιρική γεμάτη ζωή του. «Στις εποχές μου, ήταν άλλες συνθήκες και στη σχέση παικτών- κοινωνίας. Οι περισσότεροι ήμασταν από εδώ, μας ήξεραν και αυτό εκδηλωνόταν καθημερινά. Ο ίδιος ο κόσμος μέσα από αυτή την επαφή κι έξω από το γήπεδο, μας δυνάμωνε και μεταξύ μας ήμασταν πολύ δεμένοι. Μπαίναμε στο γήπεδο και παίζαμε για αυτούς. Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει σε πολλά στη ζωή. Στον ΟΦΗ θα πρέπει να δίνουν βάρος στο κλίμα των αποδυτηρίων.».

Ο σούπερ σκόρερ του ΟΦΗ, έχοντας ανεβάσει δύο φορές τον ΟΦΗ στην Α' εθνική, και έχοντας εμπειρία από τη Β' εθνική, παρατήρησε πως «εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία, οι σκληρές συνθήκες με σημαία τη δυναμική της έδρας».

Παρατήρησε μάλιστα ότι οι διοικήσεις του ΟΦΗ της εποχής του, μοχθούσαν πολύ για να έχουν ψηλά την ομάδα. «Μπορεί να μην πληρωνόμασταν όπως τώρα, αλλά είχαμε άλλα κέρδη μέσα από τη φήμη μας, μπαίναμε σε υπηρεσίας όπως ΟΤΕ, ΔΕΗ και μας βοηθούσε. Σήμερα οι παράγοντες του ΟΦΗ, είναι επίσης μέλη της επιχειρηματικής ζωής του τόπου και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες με δυσκολίες άλλης μορφής. Η διαφορά φάνηκε στην περίοδο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, όπου έγιναν πολλά σπουδαία γεγονότα. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ αξίζει να έχει αυτό που λέμε τον μεγαλοπαράγοντα, το όνομα του οποίου θα είναι σημείο αναφοράς. Σε όλες τις μεγάλες ομάδες γίνεται αυτό και οι συνθήκες του ανταγωνισμού στην κορυφή κάθε επαγγελματικού πρωταθλήματος, απαιτεί αυτό αποκαλούμε οικονομικά ως κεφάλαιο»!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είδε πέναλτι τη φάση Χαντί στο ματς με τον Άρη, μίλησε για τα αξέχαστα παιγνίδια του κόντρα στον Ολυμπιακό και το μνημειώδες 3-3 ("παίξαμε για τη φανέλα και τίποτε άλλο, αμφιβάλλω αν στο σημερινό ποδόσφαιρο και στις συνθήκες της εποχής, θα μπορούσε να γίνει σήμερα") αλλά και για τις επαφές που είχαν γίνει για να γίνει το «Λίντο», η Ακαδημία του ΟΦΗ. "Είχαν γίνει επαφές με τον κ. Σερπετσιδάκη επί προεδρίας του κ. Πουλινάκη και με την παρούσα διοίκηση του ΟΦΗ. Απλά η το "Λίντο", θα γινόταν "Ακαδημίες ΟΦΗ". Ήταν ένα καλό πρόγραμμα που θα γινόταν στις εγκαταστάσεις μας. Δεν προχώρησε γιατί τέθηκαν εμπόδια από κάποιους. Εμείς προχωράμε, το ίδιο κι ο ΟΦΗ με τις ακαδημίες του. Κοιτάμε μπροστά και ότι καλύτερο", είπε με ένα χαμόγελο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News