default-image

Ο ΟΦΗ 2-1 τη Ξάνθη και... αποκλείστηκε με ένα σουτ!

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ 2-1 τη Ξάνθη και... αποκλείστηκε με ένα σουτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Γεντί Κουλέ σήμερα ο ΟΦΗ έμοιαζε να είναι η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας και η Ξάνθη της δεύτερης, η κρητικη ομάδα προηγήθηκε με 2-0 (ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ματς), αλλά οι ακρίτες είχαν την τύχη στο πλευρό τους και με ένα και μοναδικό σουτ έφτασαν στο 2-1!  Έτσι, με το εκτός έδρας γκολ (είχαν κερδίσει 1-0 στην έδρα τους) πανηγύρισαν αυτοί την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Ο ΟΦΗ σήμερα κυριολεκτικά... εξαφάνισε τη Ξάνθη από το γήπεδο! Μπορεί να μην είχε τις πολλές φάσεις αλλά δεν έδωσε δικαίωμα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της φετινής Super League να πλησιάσει την περιοχή του! Ο Δερμιτζάκης σχεδόν σε όλο το ματς είχε τυπικό ρόλο! Με δυο όμορφα γκολ (ένα σε κάθε ημίχρονο), η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε σε σκορ πρόκρισης (2-0) και έδειχνε πως δεν απειλείται και μετά το δεύτερο γκολ! Ωστόσο ένα άπιαστο σουτ του Λουσέρο έφερε το τελικό 2-1 και η Ξάνθη πήρε την πρόκριση που δεν άξιζε (έχοντας νικήσει 1-0 στα Πηγάδια).

21΄Πρώτη μεγάλη στιγμή και γκολ για τον ΟΦΗ! Ο Άγγελος Χαντί, με ευθύβολο, ξερό σουτ μέσα από την περιοχή  ανοίγει το σκορ (1-0)!

33΄Ωραία ενέργεια του Μάνου από τα δεξιά και παράλληλη σέντρα που κόβεται σε κόρνερ. Από το κόρνερ του Χαντί, κεφαλιά του Κομεσίδη μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς!

36΄Νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και αψιμαχίες αλλά επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι...

65΄Στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ "ξαναχτυπάει": Ένα παλικαρίσιο γκολ του Βουό με ατομική προσπάθεια στην περιοχή και κοντινό πλασέ για το 2-0!

70΄Είκοσι (20) λεπτά πριν το τέλος και η Ξάνθη δεν έχει ούτε... υποψία ευκαιρίας!

76' Η Ξάνθη... χωρίς καν ευκαιρία, στο πρώτο της σουτ(!), με κεραυνό του Λουσέρο πετυχαίνει το 2-1! Τώρα έχει αυτή σκορ πρόκρισης!

90΄Ο Όγκμποε προσπαθεί να βγει τετ α τετ αλλά κόβεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι και υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή Βάτσιο, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει παράβαση!

92΄(Καθυστερήσεις:) Σουτ του Ράνου το εξουδετέρωσε ο Δερμιτζάκης!

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (65? Παντίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85? Ογκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (73? Χύζι), Βουό

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι (93? Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς (85? Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά (65? Πιζέλι)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News