Αθλητισμός

Βετούλας: Να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η ομάδα

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του  Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιεί σήμερα ο Νίκος Βετούλας που πήρε τη θέση του Τόνι Κωνσταντινίδη στον πάγκο της ομάδας και καλείται να βελτιώσει την εικόνα της στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αρχικός στόχος είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παικτών, σημειώνοντας πως εκείνο που μετράει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

«Θεωρώ πως η απόφαση να έρθω στο Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν εύκολη. Φημίζεται ότι είναι μία πολύ καλά οργανωμένη και σοβαρή ομάδα, μετρώντας πολλές επιτυχίες, ενώ έχει και τον κόσμο της πόλης δίπλα της. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να αποκτήσει αυτοπεποίθηση η ομάδα, γιατί προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, ώστε οι παίκτες να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

 Άλλωστε είναι πολύ λίγες οι μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αρχικά θα γνωριστώ με τους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο στη συνέχεια. Την συγκεκριμένη στιγμή μοναδικός στόχος είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Κανένας άλλος. Θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου και μετά βλέπουμε».

Σχόλια