Αθλητισμός

Έφτασε τα 3 Dan ο Ελευθέριος Ηλιάκης

Με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου το τεχνικό σεμινάριο Tae Kwon Do, το οποίο διοργάνωσαν οι σχολές του Gerontis Fighters.

Στο σεμινάριο δίδαξε ο master Χαράλαμπος Αναστασίαδης με 8 Dan και οι δύο παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές πρωταθλήτριες, Αγγελική Βασιλιά και Ελένη Τσαλταμπάσιδου.

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν και προαγωγικες εξετάσεις σε βαθμούς Dan καθώς ο Master Χαράλαμπος Αναστασίαδης εκτός από υψηλόβαθμο στέλεχος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwondo Ελλάδος είναι και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής.

Μέσα από αυτές πήρε προαγωγή σε 3 Dan ένας από τους καλύτερους αθλητές των gerontis fighters και της Κρήτης, ο Ελευθέριος Ηλιάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις σε όλα τα αγωνίσματα του Tae Kwon Do. Το δίπλωμα του 3ου Dan θα προσκομισθεί από την Αθλητική ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος σε λίγο χρονικό διάστημα.

Επίσης και άλλοι αθλητές των gerontis fighters προσκόμισαν διπλώματα Dan με την έναρξη της δεύτερης ημέρας.

Ο σύλλογος συγχαίρει όλα τα παιδιά, τον προπονητή Ιωάννη Γεροντή και τους συνεργάτες και χορηγούς που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή αυτής της αθλητικής συνάντησης.

Σχόλια