default-image

Τιμήθηκε απ’ τον ΣΥΔΠΕΚ ο Γιώργος Καραμπέτσος

Σπορ
Τιμήθηκε απ’ τον ΣΥΔΠΕΚ ο Γιώργος Καραμπέτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο κ.  Καραμπέτσος άκουσε τους προβληματισμούς των μελών του ΣΥΔΠΕΚ, ενώ απέφυγε να δώσει μεγάλες υποσχέσεις καθώς τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας δεν το επιτρέπουν.

Το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Σταύρος Μαυρικίδης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ, Κωστή Ψαρουδάκη.

Και οι τρεις άνδρες ήταν παρόντες και το βράδυ του Σαββάτου στην ετήσια γιορτή του ΣΥΔΠΕΚ, η οποία φιλοξενήθηκε στην ταβέρνα Δαφέρμος στο Γάζι. Μάλιστα ο κ. Καραμπέτσος ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, όπως και ο προπονητής Βαγγέλης Περόπουλος, ο παλαίμαχος αθλητής Φώτης Βασιλάκης και οι παλαίμαχοι διαιτητές Μανόλης Βλαχάκης και Γιάννης Καρπουζάς. Επίσης βρεβεύτηκε ο διαιτητής Ευτύχης Κοκκινάκης για την προσφορά του στο άθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα και στο ΒΑΚ, όπου είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-0 σετ επί της Παλλήνης  στο ντέρμπι κορυφής της Α2 βόλεϊ των ανδρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News