default-image

Το σημαντικό διπλό των γυναικών του ΟΦΗ σε βίντεο

Ποδόσφαιρο
Το σημαντικό διπλό των γυναικών του ΟΦΗ σε βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ για τον 3ο όμιλο της Β' Εθνικής, επικρατώντας 0-3 της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδο του Υμηττού. Ένα «τρίποντο» ξεχωριστής σημασίας, καθώς έγινε στην έδρα του έτερου διεκδικητή για τον τίτλο, με την ομάδα του Ηρακλείου να βρίσκεται στο +3 ακριβώς στα μισά της σεζόν.  

Το συγκρότημα του Ζαφείρη Λατσούδη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκεια και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του, σε ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο, το στοιχείο της δύναμης ήταν από τα κυρίαρχα, ενώ ο ΟΦΗ μπήκε σε θέση… οδηγού στο 20', όταν η Τόνια Γιαννούτσου με μακρινό φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η εντυπωσιακή απόκρουση της Αποστολάκη στο 45' σε επικίνδυνο φάουλ.

Στην επανάληψη, η Μαρία Χριστάκη έγινε κάτοχος της μπάλας σε πολύ καλή θέση, πέρασε την αντίπαλο της και με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 (76').

Η αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου στο 84' με ωραία ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-3, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ είχε την στήριξη των φίλων της ομάδας που κατοικούν στην Αθήνα, καθώς είχαν ιδιαίτερα έντονη παρουσία στο γήπεδο του Υμηττού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Γιαννόγλου): Δασκαλοπούλου, Γατή, Παπαμήτρου, Βιτούλα, Μπριασούλη, Μπάδα, Ντάβου, Παρμαξή, Πρίφτη, Πετράκη, Καπαριανού.

ΟΦΗ (Ζαφείρης Λατσούδης): Αποστολάκη, Σηφάκη, Παπαδάκη, Γιαννούτσου, Κέκερη, Κουνάλη, Τριβυζάκη, Χριστάκη (84? Πρινιανάκη), Κοκοτσάκη (77? Συλιγάρδου), Κυδωνάκη, Νικηταρά (5? λ.τ. Συμεωνίδη).

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News