default-image

Σάντος: Η κατάκτηση του Euro δεν ήταν θέμα τύχης

Ποδόσφαιρο
Σάντος: Η κατάκτηση του Euro δεν ήταν θέμα τύχης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η κατάκτηση του Euro 2016 από την Πορτογαλία σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος απάντησε στους επικριτές του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό Τύπο.

Όπως επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Όσοι λένε πως η κατάκτηση του Euro ήταν μόνο αποτέλεσμα τύχης. Κάνουν λάθος. Για να έχεις τύχη την κυνηγάς και δουλεύεις γι' αυτή. Και σας το λέω εγώ που δουλεύω σε ομάδες εδώ και 30 χρόνια. Ο τίτλος μας δεν είναι ούτε τυχαίος ούτε αποτέλεσμα της απόδοσης ενός παίκτη. Είναι αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς και της δημιουργίας μιας ομάδας με ποιότητα, χάρη στους εξαιρετικούς παίκτες που διαθέτουμε».

Αναφερόμενος στον Κριστιάνο Ροντάλτο επισήμανε: «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας. Εγωισμό έχουμε όλοι και δεν το βλέπω σαν αρνητικό, αλλά σαν θετικό. Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Κριστιάνο, τον οποίο γνωρίζω και θαυμάζω από μικρό παιδί. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, που δουλεύει σκληρά και τα δίνει όλα για την εθνική ομάδα».

Τέλος σχολιάζοντας το Μουντιάλ του 2018 και τους στόχους της Πορτογαλίας είπε: «Πατάμε στη γη, πρώτος στόχος είναι να πάμε στο Μουντιάλ και μετά θα δούμε. Πάμε βήμα-βήμα, με ρεαλισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News