default-image

Κρίνεται η πρωτιά στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων»

Μπάσκετ
Κρίνεται η πρωτιά στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων» φιλοξενείται απόψε (21:00 novasports2) στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να κρίνει και την πρωτιά της κανονικής περιόδου καθώς δύσκολα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα… στραβοπατήσουν σε κάποιο άλλο ματς της Basket League.

Στην 3η μονομαχία των «αιωνίων» το Γενάρη του 2017, προγνωστικά δύσκολα γίνονται. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στο ΟΑΚΑ με πολλά προβλήματα, αλλά και με το αβαντάζ του +25 (88-63) του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε νίκη και εάν είναι δυνατό να καλύψει αυτή τη διαφορά για να έχει βάσιμες ελπίδες για την πρωτιά καθώς διαφορετικά θα πρέπει να ελπίζει σε… στραβοπάτημα του Ολυμπιακού.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Τζέιμς Γκιστ, καθώς και στον Ντιμίτρις Νίκολς, που είναι εκτός ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως θα έχει τον κόσμο των «πρασινων» στο πλευρό του που αναμένεται να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την άλλη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Οι Γιώργος Πρίντεζης (μυϊκός σπασμός στη μέση), Βαγγέλης Μάντζαρης (αιμάτωμα), Ματ Λοτζέσκι (μυϊκός σπασμός στους προσαγωγούς) και Πάτρικ Γιανγκ (ενοχλήσεις στο γόνατο) έμειναν χθες εκτός προπόνησης και είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμοι, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ των δύο Ελλήνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News