Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ, ο στόχος και ο διεθνής... άνευ αρετής

Ο ΟΦΗ έχει μείνει βαθμολογικά αρκετά πίσω από τις «προνομιούχες» θέσεις, μετά την ήττα και από τον Άρη, όμως για την κρητική ομάδα είναι μονόδρομος, να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον στόχο της.

Έτσι κι αλλιώς θα είναι κερδοφόρο. Ως μεγάλη ομάδα αυτό επιτάσσει η ιδιοσυστασία της, είτε επιτύχει είτε όχι τον κεντρικό στόχο. Μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στην Ελλάδα, ήδη η Super League πιέζει για υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα λάβουν άδεια και δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι θέσεις ανόδου.

Όπως και να έχει ο ΟΦΗ πρέπει να είναι το μάξιμουμ ψηλότερα! Μόνο έτσι έχει ελπίδες ανόδου...

Ο Διεθνής Διαιτητής που αλλοίωσε αποτέλεσμα!

Από τη στιγμή του ορισμού του διεθνή Αρετόπουλου από τα Τρίκαλα, δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ότι ο ορισμός αυτός, ήταν εν δυνάμει επικίνδυνος για το παιγνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη στο «Βικελίδης». Και το τονίσαμε ευθύς, προφορικώς και γραπτώς!Εκείνο που δεν μπορούσαμε να ξέρουμε με σιγουριά είναι το κριτήριο με το οποίο και κατά παράβαση των κανονισμών διαιτησίας το «δίδυμο» της ΚΕΔ προχώρησε σε αυτή την «ερμαφρόδιτη» επιλογή…

Σίγουρα όμως, όταν έχουν ανακατέψει την άμμο με τη θάλασσα επαναφέροντας ή κόβοντας διαιτητές ανάλογα με τα συμφέροντα των ΠΑΕ, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι καλά. Δυστυχώς αυτή τη φορά το πλήρωσε ο ΟΦΗ με το πέναλτι που ο κ. Αρετόπουλος, αρνήθηκε…

Και τι να κάνει ο ΟΦΗ; Να βγει με ανακοινώσεις να πει το αυτονόητο, για να τον κυνηγούν μετά περισσότερο; Ούτε λέξη, λοιπόν, για να μην στενοχωρήσουν τον Μιχάλη. Είναι μια επιλογή κι αυτή, με το σκεπτικό της, σε ένα περιβάλλον που δυστυχώς δεν θυμίζει σε τίποτα τις αρετές τις «εξομάλυνσης».

Όπως κάθε αλλοίωση αποτελέσματος, δεν συνάδει με δυνάμεις που επαγγέλθηκαν την κάθαρση του χώρου!

Αν το δούμε χωρίς «χρωματισμούς», σίγουρα ο ορισμός διεθνή διαιτητή σε ένα ντέρμπι ονομάτων της Β΄εθνικής, σίγουρα είναι ένας ορισμός που εξ αντικειμένου, θα ήθελε ο φιλοξενούμενος… βάσει της θεωρίας της έδρας! Άλλο όμως διεθνής διαιτητής και άλλο ο διεθνής Αρετόπουλος του προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων!

Ο ΟΦΗ δεν είχε να κερδίσει κάτι με το να πει το αυτονόητο. Ήταν τόσο φανερό και καθαρό, που μπορεί να είναι καλύτερα που δεν το ισοφάρισε με «χαρτοπόλεμο». Άφησε να του χρωστάνε το ομόλογο…

"Εσύ δίνεις αυτό που έχεις μέσα σου και ο άλλος βλέπει αυτό που δεν μπόρεσες να δώσεις, εξάλλου ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα... Όταν σε αδικούν πονάς... Περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου... Καλημέρα!" (Άγγελος Χαντί, ποδοσφαιριστής ΟΦΗ).

Σχόλια