default-image

"Ευχαριστώ" Εργοτέλη σε Ρόδο και... αιχμές!

Ποδόσφαιρο
"Ευχαριστώ" Εργοτέλη σε Ρόδο και... αιχμές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμή ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομάδα της Ρόδου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάι εξέδωσε ο Εργοτέλης, χαρακτηρίζοντάς τους "λεβέντες" ενώ άφησε αιχμές για "γνωστούς-άγνωστους" που πήγαν να διαταράξουν την ατμόσφαιρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση αλλά και γενικότερα την ομάδα της ΡΟΔΟΥ (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φιλάθλους) για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας.

Κάποιοι, «γνωστοί - άγνωστοι», με πρακτικές που ανήκουν - όπως και οι ίδιοι - σε άλλες εποχές, προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να διαταράξουν τις παραδοσιακά άριστες σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων και να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει του σημερινού αγώνα. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, δεν τα κατάφεραν.

Η αγωνιστικότητα και το πάθος των ποδοσφαιριστών της Ρόδου, οι οποίοι αδικούνται από την έκταση του σκορ, καθώς και το εξαιρετικό κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποτελούν την καλύτερη απάντηση.

Οι «κύριοι» αυτοί ατύχησαν να πέσουν πάνω σε λεβέντες, όπως είναι οι άνθρωποι της Ρόδου και ειδικά ο Πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι, υπό την ηγεσία του οποίου είμαστε σίγουροι ότι η Ρόδος θα ζήσει ξανά τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες σαν την Ρόδο, αλλά και τις άλλες ιστορικές ομάδες του νησιού, τον Ιάλυσο και τον Διαγόρα.

Όσο για εμάς, πλησιάζουμε…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News