default-image

Πρώτη νίκη για το ΝΟΡ στη β’ φάση της Α1 γυναικών

Σπορ
Πρώτη νίκη για το ΝΟΡ στη β’ φάση της Α1 γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασε το… ρόδι στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος σήμερα πέτυχε την του νίκη σήμερα το πρωί επικρατώντας με 10-6 της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη πραγματοποίησε δύο πολύ καλές περιόδους, τη δεύτερη και την τρίτη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ώστε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

 Με τη νίκη αυτή η ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ αρκεί να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο β' γύρο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-3, 2-4, 2-2

ΝΕ Πατρών (Δ. Μπιτσάκος): Μανέτα Π., Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ.  2, Μπαλάτσα Μ., Πάτερου, Μανέτα Σ. 2, Μπαλάτσα Ν., Παπαδοπούλου, Πασσά, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη, Λυκοθανάση, Γιαννακέα, Μοίραλη 1, Τσιμάρα Ευφ.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κ. Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Φαρμάκη Μ., Καριπίδου Ηρ. 1, Παλληκαράκη, Καριπίδου Μ. 1, Μαυρέλλου  1, Μυριοκεφαλιτάκη  2, Λιμπιτάκη 1, Φαρμάκη Ελ., Πατσαχάκη 1, Σολανάκη  3, Καζάνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News