Αθλητισμός

Πρώτη νίκη για το ΝΟΡ στη β’ φάση της Α1 γυναικών

Έσπασε το… ρόδι στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, ο οποίος σήμερα πέτυχε την του νίκη σήμερα το πρωί επικρατώντας με 10-6 της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη πραγματοποίησε δύο πολύ καλές περιόδους, τη δεύτερη και την τρίτη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ώστε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

 Με τη νίκη αυτή η ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ αρκεί να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο β' γύρο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-3, 2-4, 2-2

ΝΕ Πατρών (Δ. Μπιτσάκος): Μανέτα Π., Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ.  2, Μπαλάτσα Μ., Πάτερου, Μανέτα Σ. 2, Μπαλάτσα Ν., Παπαδοπούλου, Πασσά, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη, Λυκοθανάση, Γιαννακέα, Μοίραλη 1, Τσιμάρα Ευφ.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κ. Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη, Φαρμάκη Μ., Καριπίδου Ηρ. 1, Παλληκαράκη, Καριπίδου Μ. 1, Μαυρέλλου  1, Μυριοκεφαλιτάκη  2, Λιμπιτάκη 1, Φαρμάκη Ελ., Πατσαχάκη 1, Σολανάκη  3, Καζάνα.

Σχόλια