default-image

"Η ΑΕΚ μπορεί να βγει φέτος 1η στα Πλέι Οφ"

Ποδόσφαιρο
"Η ΑΕΚ μπορεί να βγει φέτος 1η στα Πλέι Οφ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η Ξάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση που βρίσκεται. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε", είπε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το 0-0 στο παιχνίδι των ακριτών με την ΑΕΚ χθες στα Πηγάδια...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι τρίτη φορά φέτος η ΑΕΚ δέχθηκε κόκκινη: "Ναι, είναι μειονέκτημα. Αλλά όπως τα είδα μέσα στο γήπεδο σταθήκαμε καλά αμυντικά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο τέλος, αλλά το θετικό είναι ότι δεν απειληθήκαμε".

Για το τι φέρνει ο Χιμένεθ στο παιχνίδι της ΑΕΚ: "Τα στοιχεία που θέλει να βάλει ο προπονητής δεν μπορούσαν να φανούν σήμερα. Θέλει να πρεσάρουμε ψηλά, να έχουμε τον έλεγχο. Αυτό που έχει προσθέσει ο κ. Χιμένεθ είναι το πρέσινγκ ψηλά, να κλέψουμε μπάλες και να φτάνουμε πιο γρήγορα στον αντίπαλη εστία".

Για τις μεταγραφές: "Ο Βράνιες νομίζω σήμερα ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα. Και ο Αϊντάρεβιτς θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Για την Ξάνθη: "Πέρασα πολλά χρόνια εδώ. Εδώ έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Δεν είναι τυχαία εδώ που βρίσκεται. Έχει δουλευτεί πολύ καλά. Τους το εύχομαι να παίξουν στην Ευρώπη και ό,τι καλύτερο".

Για τα πλέι οφ: "Στο χέρι μας είναι. Φυσικά δεν εννοούσα να πάρει η Ξάνθη τη θέση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ όμως αλλάζει προς το καλύτερο. Και προχωρώντας έτσι μπορούμε όχι μόνο να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά να βγούμε και πρώτοι στο μίνι πρωτάθλημα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News