default-image

Νέα ήττα στο φινάλε για το ΝΟΡ στην Α1 γυναικών

Σπορ
Νέα ήττα στο φινάλε για το ΝΟΡ στην Α1 γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξεκίνησε καλά ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Μετά τη χθεσινή ήττα με 8-9 από τη Γλυφάδα, ήρθε άλλη μία σήμερα από τον Εθνικό με 11-9 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι ρεθυμνιώτισσες μένουν πίσω στη βαθμολογία και καλούνται να ανακάμψουν άμεσα αρχής γενομένης από το αυριανό (11:00) παιχνίδι με τη ΝΕ Πατρών.  

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη καθώς παρότι ο ΝΟΡ μείωσε σε 6-5 στην τρίτη περίοδο, ο Εθνικός βρήκε τον τρόπο με την Βάσιλα να πάρει εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ και να έχει πλεονέκτημα πριν την είσοδο του παιχνιδιού στην τελική του ευθεία.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, αφού το Ρέθυμνο μείωσε δύο φορές στο γκολ (7-6 και 8-7) και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8, 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Εκεί όμως ο Εθνικός βρήκε τα αποθέματα και πέτυχε δύο γκολ με την Μιχαηλίδου και την Δουρέκα παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ στα 0:55 πριν τη λήξη. Ο ΝΟΡ μείωσε σε 10-9 με την Έλενα Φαρμάκη 0:37 πριν το τέλος, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, αφού δέχθηκε αποβολή στην τελευταία φάση, την οποία μετέτρεψε σε γκολ η Μιχαηλίδου διαμορφώνοντας το τελικό 11-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 2-3, 4-4

Εθνικός (Γ. Τσόκας): Δουρέκα Σ., Παναγιωτοπούλου, Δουρέκα Αδ. 1, Βάσιλα 3, Αποστολίδου, Μπίσμπα 2, Κούβδου Ν., Γονίδη, Πετάση 1, Φραγκιουδάκη 2, Γκούζουλα, Μιχαηλίδου 2, Στραβάκου, Κατσίμπρη.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κ. Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Σαφέτη 1, Φαρμάκη Μ., Καριπίδου Ηρ., Παλληκαράκη, Καριπίδου Μ. 2, Μαυρέλλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ. 4, Πατσαχάκη, Σολανάκη 1, Καζάνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News