default-image

Αμφίβολος ο Κάμινγκς κόντρα στο Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Αμφίβολος ο Κάμινγκς κόντρα στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Άρη όσον αφορά στη συμμετοχή του Γουίλ Κάμινγκς στην αυριανή αναμέτρηση με το  Ρέθυμνο Cretan Kings για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο ζυγωματικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μονακό και έχει πρηστεί με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί σήμερα και να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο αυριανό ματς με την κρητική ομάδα.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν, ωστόσο, οι Γιάνκοβιτς και Σίμτσακ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε:  "Αντιμετωπίζουμε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία ομάδα που τρέχει και σουτάρει πολύ, επιδιώκοντας να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις που ακολούθησαν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να βγάλουμε στο παρκέ τα στοιχεία που μας βοήθησαν να κάνουμε το σερί νικών τον Δεκέμβριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλές επιθετικές επιλογές, περιορίζοντας τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα που εμφανίσαμε τελευταία. Το ριμπάουντ και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News