Αθλητισμός

Συναντήθηκε με τους γονείς η Δ.Ε. του Εργοτέλη

Σειρά συναντήσεων με τους γονείς όλων των τμημάτων που βρίσκονται κάτω από την "ομπρέλα" της ξεκίνησε η Διοικούσας Eπιτροπής του Γ.Σ. Εργοτέλης.

Η αρχή έγινε χθες στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο όπου βρέθηκαν οι γονείς της ομάδας Νέων του Εργοτέλη η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.  

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωσή σε θέματα που αφορούν την λειτουργία, τον στόχο της ομάδας και γενικότερα τα μελλοντικά σχέδια. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Διοικούσας Επιτροπής με τον Γιώργο Στειακάκη να καλωσορίζει τους γονείς τονίζοντας ότι από τις βασικές προτεραιότητες είναι η συνεργασία μαζί τους προκειμένου να λυθούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική με τους γονείς να δείχνουν ικανοποιημένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν από την δική τους πλευρά  στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται για το καλύτερο των παιδιών τους με στόχο την ανοδική πορεία.  

Κλείνοντας την συνάντηση οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής ευχαρίστησαν τους γονείς για την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

* Αντίστοιχη συνάντηση με τους γονείς της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα αργά το απόγευμα

Σχόλια