default-image

Στη Λάρισα ή το ΟΑΚΑ ο τελικός του μπάσκετ

Μπάσκετ
Στη Λάρισα ή το ΟΑΚΑ ο τελικός του μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αν ξεπεραστεί το πρόβλημα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες.

Στη σύσκεψη, που έγινε σήμερα, όπως αναφέρει το superbasket.gr,  για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Άρη, αποφασίστηκε να γίνει ο τελικός στη Λάρισα κατόπιν συμφωνίας όλων των ενδιαφερομένων πλευρών. Ωστόσο πρέπει να λυθούν τα προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες. Το τοπίο αναφορικά με τον οριστικό ορισμό της αναμέτρησης στη θεσσαλική πόλη θα ξεκαθαριστεί μέχρι την Τρίτη (31/01). Αν δεν ξεπεραστούν τα προβλήματα, τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα, μάλλον στο ΟΑΚΑ. Εξάλλου, η αστυνομία δεν θέλει να γίνει το ματς σε άλλη πόλη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Αρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής:

Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισας. Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News