Αθλητισμός

Σε καλό δρόμο η περίπτωση Σκόνδρα για ΟΦΗ

Καθοριστικό 24ωρο για την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα στον ΟΦΗ, καθώς οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε τελικό επίπεδο, ενώ ο έμπειρος δεξιός μπακ έμεινε χθες και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες που προέκυψαν χθες το βράδυ θέλουν την υπόθεση να είναι σε καλό δρόμο, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει πολύ καλές πιθανότητες στο δίλημμα του ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά από την Ελλάδα φαίνεται να έχει ξεχωρίσει την πρόταση του ΟΦΗ, όμως υπάρχει και μία από το εξωτερικό που τον βάζει σε σκέψεις. Η θετική διάθεση σίγουρα μπορεί να καταγραφεί ως ενθαρρυντικό στοιχείο, όμως μέχρι την τελική συμφωνία όλα είναι... ανοιχτά.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να φέρει οριστικές εξελίξεις, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Κρητικοί έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το "πακέτο" της πρότασής τους, ενώ ο 27χρονος δεξιός μπακ δε θέλει το θέμα με τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του να... τραβήξει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από 'κει και πέρα, στην ομάδα του Ηρακλείου υπάρχουν συνεχείς επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση. Για τη θέση του τερματοφύλακα η αναζήτηση φέρνει όλο και νέα ονόματα στο προσκήνιο, ενώ με την περίπτωση Ρομάνο να δείχνει δύσκολη, γίνεται... σαφάρι για επιτελικό μέσο. Επίσης, η άφιξη του Ντέρεκ Μπόατενγκ (πιθανότατα αύριο) βάζει και τη δική του περίπτωση σε φάση υλοποίησης, τη στιγμή που πιθανές αποχωρήσεις θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Σχόλια