default-image

Στη μάχη της β΄ φάσης τα κορίτσια του ΝΟΡ

Αθλητισμός
Στη μάχη της β΄ φάσης τα κορίτσια του ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα ξεκινά ουσιαστικά το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών για το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου, ο οποίος μπαίνει σήμερα στη μάχη της β' φάσης του πρωταθλήματος. Οι Ρεθυμνιώτισσες το τριήμερο έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να επαναλάβουν την περυσινή πολύ καλή τους πορεία και γιατί όχι να προκριθούν και πάλι στα πλέι οφ.

Για αρχή, ο ΝΟΡ θα αντιμετωπίσει σήμερα, στις 18:30, εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ αύριο στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και μεθαύριο Κυριακή, στις 11:00, τη Ν.Ε. Πατρών στο ίδιο κολυμβητήριο. Επίσης, θα διεξαχθούν αύριο τα παιχνίδια Εθνικός-Ν.Ε. Πατρών και ΑΝΟ Γλυφάδας-Ν.Ε. Πατρών και μεθαύριο Κυριακή το ΑΝΟ Γλυφάδας-Εθνικός. Οι αγώνες του Β' γύρου θα διεξαχθούν το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου.

Αύριο Σάββατο (28/1) θα γίνουν και τα πρώτα παιχνίδια των δύο πρώτων (1ος, 2ος) στον Α' Όμιλο και των δύο τελευταίων (3ος, 4ος). Το πρόγραμμα: 18:30 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη, 16:00 Τρίτων Αμαρουσίου-Ηλυσιακός.

Εντωμεταξύ, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για την Α' φάση τεσσάρων πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης μικρών ηλικιακά κατηγοριών και συγκεκριμένα των νεανίδων, κορασίδων, μίνι κορασίδων και μίνι παίδων.

Οι όμιλοι της Κρήτης είναι οι εξής:

Α' φάση νεανίδων (10-12/3): Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Χανίων, Άρης Νίκαιας, Νηρέας Χαλανδρίου.

Α' φάση κορασίδων (31/3-2/4): Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Μίλων.

Α' φάση μίνι κορασίδων (21-23/4): Ηλυσιακός, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Α' φάση μίνι παίδων (3-5/3): Ν.Ο. Αγ. Νικολάου, Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ, Πλιτς Πλατς, Ν.Ο. Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News