Αθλητισμός

Οι δηλώσεις Παντίδου και Πάγκαλου

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Νίκου Παπαδόπουλου στα ΜΜΕ, δηλώσεις παραχώρησαν στο ΒΑΚ και τα δύο τελευταία αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Νίκος Παντίδος και ο Ντίνος Πάγκαλος. Αναλυτικά είπαν:

Οι δηλώσεις Παντίδου: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω να δώσω τον καλύτερο μου  εαυτό ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. ΟΦΗ είμαστε και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή Ξέρω ότι έχω έρθει σε μεγάλη ομάδα η πίεση θα είναι μεγάλη και ο στόχος είναι η άνοδος και θα το επιδιώξουμε μέχρι τέλος. Είμαι καλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι πολύ καλός σε κάθε παιχνίδι».

Οι δηλώσεις Πάγκαλου: «Ήθελα πολύ να έρθω, καθώς ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτή την προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Είναι όπως το περίμενα όλοι δουλεύουμε σκληρά και οργανωμένα και είμαι σίγουρος πως  με την προσπάθεια που κάνουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορούμε να κάνουμε το «διπλό» και να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Είναι μακρύ το πρωτάθλημα κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σχόλια