Αθλητισμός

Χαλκιαδάκης: «Το ταξίδι τελείωσε...»

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Πανθρακικό, καθώς σήμερα η διοίκηση θα έχει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και εκεί θα τους ανακοινωθεί αν η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιστεί την Κυριακή (29/01) ή, κατεβάσει ρολά, γράφοντας μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

Ωστόσο, κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι οι «πράσινοι» θα αποχαιρετήσουν μη αντέχοντας το βάρος των χρεών από προσφυγές. Αυτό ουσιαστικά προανήγγειλε ο Ηρακλειώτης Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι αποχωρεί και όπως ανέφερε, «ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για μένα κάπως πρόωρα (και δυστυχώς για πολλά ακόμη παιδιά)». Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για έμενα κάπως πρόωρα (και δυστυχώς για πολλά ακόμη παιδιά). Θέλω να ευχαριστήσω και να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο που υπήρξε μέρος αυτής της ομάδας και όσους δούλεψαν για αυτήν.!! #ΟΛΗ #Η #ΠΟΛΗ #ΜΙΑ #ΟΜΑΔΑ #ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ #ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ9 #newchallengenow».

Σχόλια