Αθλητισμός

Γιαλαμά και Σφακιανάκη του Ωρίωνα σε καμπ με την Εθνική

Με δέκα αθλήτριες  συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης , στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά  «Κοσμάς Καπαγέρωφ»,   η ομάδα του Ωρίωνα συμμετείχε που αγωνίστηκαν στο Ομαδικό, στο ντουέτο και στις φιγούρες.    

Στο duet αγωνίστηκαν οι αθλήτριες : Γιαλαμά Κρίστη  και Σφακιανάκη Μαρία που κατέκτησαν την 7η θέση από τα 28 ντουέτο που αγωνίστηκαν. Ταμπακάκη  Δέσποινα και Νησανάκη  Νεφέλη που κατέκτησαν την 17η θέση και Παπαστεφανάκη Κάλλη και Κανάκη Ματίνα που κατέκτησαν τν 18η θέση.

Στο ομαδικό  συμμετείχαν οι αθλήτριες :  Σφακιανάκη Μαρία , Γιαλαμά Κρίστη , Πουλινάκη  Μαρία , Νησανάκη  Νεφέλη , Ταμπακάκη Δέσποινα , Παπαστεφανάκη Κάλλη  και Κανάκη Ματίνα  και κατέκτησαν την 8η θέση στον τελικό των 12 προγραμμάτων που αγωνίστηκαν.

Στις  φιγούρες συμμετείχαν : Οικονομάκη Αγγελική  , Κατσαπρακάκη Κάλλια , Κοπανιστού Ειρήνη,  Πουλινάκη , Παπαστεφανάκη , Κανάκη , Σφακιανάκη , Ταμπακάκη , Νησανάκη και Γιαλαμά .

Αξίζει να σημειωθεί η επιτυχία των αθλητριών Γιαλαμά Κρίστη και Σφακιανάκη Μαρία που κατέκτησαν την 5η και την 14η θέση στο αγώνισμα των φιγούρων. Οι παραπάνω αθλήτριες του Ωρίωνα επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας της κατηγορίας τους.

Η διοίκηση της ομάδας συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες:  Ασκοξυλάκη Ελεάνα , Στάικου Μαρία και Αγγελίδου Κλεοπάτρα ,για αυτή την επιτυχία τους και εύχεται σε όλες,  όπως και στις δύο αθλήτριες  που παρέμειναν στο καμπ της εθνικής ομάδας,  καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες για το μέλλον!

Σχόλια