default-image

Ισοπαλία για Ολυμπιακό στην "καυτή" έδρα του Άρη

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία για Ολυμπιακό στην "καυτή" έδρα του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έφυγε από την Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ισοφαρίζει στο φινάλε, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης κι έχουν το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού.

Αρκετά καλοί σε γενικές γραμμές οι κίτρινοι, που κράτησαν στα μετόπισθεν χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Σωκράτη Διούδη. Το σκορ άνοιξε άθελά του με αυτογκόλ ο Φιγκέιρας ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 13ο λεπτό. Ο Ισπανός μπακ εξιλεώθηκε στο 81' όταν έβγαλε την ασίστ για τον Ιρανό φορ, που στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες άνοιξε λογαριασμό.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 52' όταν ο Ρέτσος έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον Καπνίδη. Με δέκα τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα του Αναστόπουλου λόγω σωστής αποβολής του Ρόβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70'.

Ντεμπούτο για τους ερυθρόλευκους και για τον Σισοκό, που είχε και ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη με το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ρόβας, Μιλούνοβιτς (90+2' Καρβούνης), Καπνίδης, Ανάκογλου (76΄ Παυλίδης), Ντούνης (82' Πίτου Γκαρσία)

Ολυμπιακός (Π. Μπέντο): Καπίνο, Μπουχαλάκης (68' Ανδρούτσος), Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, Ελιονούσι, Αλί Σισοκό, Καμπιάσο (75' Μιλιβόγεβιτς), Νικολάου, Ρέστος, Μανθάτης (75' Σεμπά), Φιγκέιρας

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News