default-image

"Πρώτη" για Νίκο Παπαδόπουλο σήμερα στο ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
"Πρώτη" για Νίκο Παπαδόπουλο σήμερα στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Πρώτη" του Νίκου Παπαδόπουλου σήμερα στο ΒΑΚ με τον μακεδόνα τεχνικό να κάνει την παρθενική του προπόνηση στον ΟΦΗ...

 Πριν το ξεκίνημα του προγράμματος, το μελος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μυλωνάκης, παρουσίασε το νέο προπονητή στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Πάμε όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα. Τον κ. Παπαδόπουλο τον ξέρετε όλοι και δεν χρειάζονται συστάσεις. Εχει ματώσει τη φανελα της ομάδας μας και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και τι πρέπει να κάνει. Θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Παπαδόπουλο, αλλά και σε εσας. Αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με τον Αρη, πάμε δυνατά για το στόχο που έχουμε θέσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Μιχ. Μυλωνάκης έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη και το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν και τόνισε ότι το στοιχείο αυτό θέλει και η διοίκησην αλλά και ο κόσμος της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια. Μια ομάδα που θα παλεύει στο γήπεδο και στα 90 λεπτά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Κατά την παρουσίαση του Νίκου Παπαδόπουλου στους παίκτες ήταν ακόμη παρόντες ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης και ο Γενικός διευθυντής Δημ. Αποστολάκης.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε στους παίκτες του ΟΦΗ  ότι «είμαι εδώ για να σας βοηθήσω και γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε μια οικογένεια και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Αμέσως μετά ακολούθησε η προπόνηση, η οποία έγινε με την ευθύνη του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ συμμετείχε και ο συνεργάτης του, Νίκος Αμανατίδης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, αλλά και οι Μηνάς Πίτσος και Νίκος Κουνδουράκης, απο το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Εντωμεταξύ, πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΟΦΗ, πήγαν απο το αεροδρόμιο...στο αθλητικό κέντρο, καθώς έφτασαν στο Ηράκλειο απο το ταξίδι στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως πήγαν όλοι στο αθλητικό κέντρο, για την προπόνηση με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αρη (Σάββατο 28/1, 3μμ) στη Θεσσαλονίκη.

*Το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/1), περιλαμβάνει προπόνηση που θα γίνει το πρωί (11 πμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Μετά την προπόνηση (12.45μμ) ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News