default-image

Γκνιάτιτς και Στάθης του Πλατανιά στο στόχαστρο

Αθλητισμός
Γκνιάτιτς και Στάθης του Πλατανιά στο στόχαστρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» ακούγονται το τελευταίο διάστημα για δύο παίκτες του Πλατανιά. Ο ένας είναι ο Ογκνιέν Γκνιάτιτς, πρωταγωνιστής της ομάδας στις τελευταίες δύο περιόδους, που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η δεύτερη περίπτωση αποτελεί έκπληξη!

Ο Γιάννης Στάθης έχει στα χέρια του πρόταση από την Καϊσερισπόρ η οποία μάλιστα δύναται να αποζημιώσει με ένα σημαντικό ποσό τον Πλατανιά, για να αποδεσμεύσει τον 30χρονο δεξιό μπακ-χαφ. Ο Στάθης αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε βαθμό τέτοιο που να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή η (πρώτη του) μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν είναι θετικός στις αποχωρήσεις βασικών παικτών, αντιλαμβάνεται ωστόσο ότι εφόσον υπάρξει σοβαρό οικονομικό αντάλλαγμα, η διοίκηση δεν πρόκειται να αρνηθεί. Αυτό δημιουργεί προβλήματα στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, καθώς ήδη έχει παραχωρηθεί ο βασικός στράικερ της ομάδας, Γιώργος Γιακουμάκης, στην ΑΕΚ.

Οσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Στανισάβλεβιτς δεν θα προλάβει αφού ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Δύσκολα θα ρισκάρει ο Παράσχος και με τον Γκινάτιτς, αφού ακολουθεί ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα την Κυριακή. Απείχαν σήμερα από την προπόνηση οι Βάντερσον, Μουνάφο οι οποίοι παρουσίασαν σημάδια κόπωσης από τους συνεχόμενους αγώνες.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News