default-image

Λουτσέσκου: Δύσκολο το ματς στο Ηράκλειο, όλα πιθανά

Αθλητισμός
Λουτσέσκου: Δύσκολο το ματς στο Ηράκλειο, όλα πιθανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμηλούς τόνους κράτησε το Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ για το κύπελλο, τονίζοντας ότι ναι μεν η ομάδα του έχει πλεονέκτημα μετά το 1-0 όμως γνωρίζει ότι το παιχνίδι στο Ηράκλειο θα είναι δύσκολο και όλα είναι πιθανά…

Πριν το ματς είχαμε τρεις στόχους για το ματς και πετύχαμε τους δύο από αυτούς. Αυτούς που πετύχαμε είναι να πάμε στην ρεβάνς στην Κρήτη με πλεονέκτημα και να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο ματς. Αυτό που δεν πετύχαμε είναι να έχουμε μεγαλύτερο πλεονέκτημα και να λύσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι της πρόκρισης.

Είμαστε προετοιμασμένοι για να παλέψουμε στο δεύτερο ματς, έχουμε αβαντάζ αλλά δεν έχουμε προκριθεί από σήμερα. Είναι ένα δύσκολο ματς και όλα είναι πιθανά. Χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση. Σήμερα παίξαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του ματς», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου.

«Τρέξαμε, πιέσαμε είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν σκοράραμε παραπάνω γκολ απέναντι σε μία ομάδα που είχε συνοχή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Είναι μία πολύ καλή νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του ματς με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο. Θα πάμε στην Κρήτη για την ρεβάνς με αυτοπεποίθηση», ολοκλήρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News