Αθλητισμός

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Πρωτογεράκη

Νικημένη από την επάρατο νόσο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών η Στέλλα Πετράκη-Πρωτογεράκη, σύζυγος του προπονητή Σταύρου Πρωτογεράκη και μητέρα του ποδοσφαιριστή του Ερμή Ζωνιανών, Κώστα Πρωτογεράκη.Ο Εργοτέλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τον Σταύρο Πρωτογεράκη και τους οικείους του, αναφέροντας τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σταύρο Πρωτογεράκη και τους οικείους του για τον πρόωρο και άδικο χαμό της συζύγου του. Παράλληλα συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισε: Να παραστεί αντιπροσωπεία της στην εξόδιο ακολουθία και να κατατεθεί στεφάνη στην σωρό της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερμής Ζωνιανών: "Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Ερμή Ζωνιανών εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κώστα Πρωτογεράκη, για το χαμό της μητέρας του, Στέλλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Κώστα, κουράγιο…".

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά Ηρακλείου.

Σχόλια