default-image

Φιλική νίκη της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ ενόψει του αγώνα της δεύτερης φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τα Δωδεκάνησα και σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού επικράτησε με σκορ 2-0 της ομάδας Κ15 του ΟΦΗ.

Η Μικτή ΕΠΣΗ είχε συνολικά πολύ καλή παρουσία ενώ τα γκολ πέτυχαν οι Γωνιωτάκης και Σμπώκος, ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Μπασκάκης χρησιμοποίησε στην βασική 11άδα τους: Ψιμόπουλο, Σημαιάκη, Μακρυδάκη, Σμπώκο, Γωνιωτάκη, Βασιλάκη Ηρ., Ζηδιανάκη, Κουτεντάκη, Βασιλάκη Ι., Γαρεφαλάκη και Πακιουφάκη. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καφούσης, Ανδρουλάκης, Χαλκιαδάκης, Τσαμαντιώτης, Λιανέρης.

Όσον αφορά την ομάδα Κ15 ΟΦΗ, ο προπονητής Κώστας Σταυρακάκης παρέταξε τους: Νεοκοσμίδη, Κουρίνο, Κλώντζα, Μανιουδάκη, Γκλεζάκο, Καμπουράκη, Ιατράκη, Παπαδάκη, Πιπεράκη, Μπλεμένο, Αλεξάκη ενώ αγωνίστηκαν και οι Παύλου, Ανδρεαδάκης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο άτυχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Τσαμπουράκης, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση της ομάδας του (Κ14 ΟΦΗ) και θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της Μικτής. Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων εκφράζει θερμά περαστικά και εύχεται γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News