Αθλητισμός

Άφιξη Παπαδόπουλου για την τελική συμφωνία

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι προ των πυλών του ΟΦΗ, καθώς η συμφωνία του με τη διοίκηση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι μια… ανάσα από την οριστική επίτευξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται και από τις δύο πλευρές, σε προφορικό επίπεδο έχουν καταλήξει σε ένα κοινό παρανομαστή και η αυριανή μέρα αναμένεται να φέρει την επίσημη ανακοίνωση.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει με την άφιξη του 45χρονου τεχνικού που προγραμματίζεται για αύριο, να πέσουν οι… υπογραφές.

Επιθυμία του ίδιου, αλλά και του προέδρου, Γιάννη Πολεμαρχάκη ήταν να τα πουν και από κοντά, ώστε να συζητηθούν καλύτερα όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Έτσι, αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα γίνει και επίσημα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.

Η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξη του έμπειρου προπονητή αναφέρει: «Στο Ηράκλειο θα βρεθεί την Τρίτη (24/1) ο Νίκος Παπαδόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με την διοίκηση του ΟΦΗ, το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτό που επισημαίνεται επίσημα απο τον ΟΦΗ, είναι ότι στις συζητήσεις που έχουν προηγηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, φαίνεται ότι υπάρχει καλή πρόθεση συνεργασίας, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει ακόμη λόγος, για συμφωνία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται στο Ηράκλειο το μεσημέρι και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, προκειμένου να συζητήσουν  απο κοντά και εφ' όλης της ύλης, το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ».

Σχόλια