Αθλητισμός

Ύμνοι Εργοτέλη για κόσμο και Ζωνιανά

Την ικανοποίησή τους για την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο ντέρμπι με τον Ερμή εξέφρασε η διοίκηση του Γ.Σ. Εργοτέλης ενώ παράλληλα υμνεί το σωματείο των Ζωνιανών και τον πρόεδρό Γιάννη Κάββαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη θερμή συμπαράσταση στο σημερινό αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά γιατί, ίσως για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα εντός έδρας, νιώσαμε ότι παίζαμε στο «σπίτι» μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των Εργοτελιτών, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Μια νίκη που αποκτά μεγάλη αξία, όχι μόνο γιατί μας επαναφέρει κοντά στην κορυφή αλλά και γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο.

Ο Ερμής Ζωνιανών, το δημιούργημα του «ποδοσφαιράνθρωπου» Γιάννη Κάββαλου και των συνεργατών του, αποτελεί μια ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ για την Γ' Εθνική (και όχι μόνο). Ένα σωματείο που αποπνέει υγεία και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τα Ζωνιανά, κάνοντας περήφανους όλους τους κατοίκους του «παρεξηγημένου» αλλά πραγματικά ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΥ αυτού χωριού. Ο Ερμής έχει μια ικανή και ΕΝΤΙΜΗ διοίκηση, έναν προπονητή με πολύ ταλέντο και μέλλον (ο οποίος προβλέπουμε ότι θα ξεπεράσει τον πατέρα του), καθώς και ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Όσο για εμάς, προχωράμε!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!"

Σχόλια