default-image

Σκι στον Ψηλορείτη για 20 μαθητές του γυμνασίου Κράνας (pcs)

Σπορ
Σκι στον Ψηλορείτη για 20 μαθητές του γυμνασίου Κράνας (pcs)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 20 μαθητές του γυμνασίου της Κράνας, οι οποίοι πήραν μέρος το περασμένο σαββατοκύριακο στο ski camp που πραγματοποιήθηκε στα ριζά του Ψηλορείτη.

 Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «ο αγώνας είναι απλά ένα εργαλείο, ένα μέσο για να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Η σημαντική κληρονομία που θα έχουμε αφήσει είναι να φέρουμε νέους ανθρώπους στο βουνό, να το αγαπήσουν, να βιώσουν νέες και βαθιές εμπειρίες και στο τέλος να το προστατεύσουν».

Θα ακολουθήσουν άλλα δύο ski camp (11-12 και 18-19 Φεβρουαρίου) για τα παιδιά των σχολείων της Κράνας και των Ανωγείων (Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδια). Τα συγκεκρινένα καμπ διοργανώνονται από το ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης, το Φυσικό Πάρκο και το Pierra Creta, μέλη του οποίου ανήκουν στους ορειβατικούς συλλόγους Ηρακλείου (ΕΟΣ Ηρακλείου) και Χανίων (ΕΟΣ Χανίων).

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδίων, το καφενείο "Στράτα" (Γιώργης Βάμβουκας) και το Σπίτι του βοσκού (Παπα-Ανδρέας Κόκκινος) για τη φιλοξενία.

Φωτογραφίες: Β. Γκούμας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News