Αθλητισμός

Μηνάς Πίτσος: Χρειάζεται συσπείρωση

Ο Μηνάς Πίτσος θα έχει το δύσκολο έργο να καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη την ίδια ώρα που η διοίκηση της ομάδας αναζητά τον αντικαταστάτη του Νίκου Νιόπλια.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής και μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα προκειμένου η ομάδα να ξαναμπεί στο κυνήγι του τίτλου. «Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση. Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια. Το καθ' ένα με τη δική του σημασία. Τα βλέπουμε και τα δυο με την ίδια σοβαρότητα και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στην Ξάνθη, θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε ότι «επιλέξαμε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά, επειδή έχουν παίξει πολύ στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε τελευταία. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό είναι όμως και το παιχνίδι στην Ξάνθη και πιστεύω ότι αυτοί που θα παίξουν, θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα μας».

Σχόλια