default-image

Μίλησε με Νίκο Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ, αναμένονται εξελίξεις

Ποδόσφαιρο
Μίλησε με Νίκο Παπαδόπουλο ο ΟΦΗ, αναμένονται εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην... κούρσα της διαδοχής, μια άλλη παλιά δόξα του ΟΦΗ ως ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι η πρώτη επιλογή της διοίκησης για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι, μετά την αποχώρηση Νιόπλια, οι προτάσεις έπεσαν... βροχή και τα στελέχη της ομάδας αξιολόγησαν με προσοχή όλες τις περιπτώσεις. Με την ηρεμία της επόμενης μέρας ξεκίνησαν χθες οι σχετικές επαφές. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή είναι ο βασικός υποψήφιος, ενώ χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη "κρούση", όπου και εκδηλώθηκε επίσημα το ενδιαφέρον.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ που προκύπτει και από το περιβάλλον του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική επαφή με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη. Σ' αυτή συζητήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας, ενώ θα πρέπει να κρατήσουμε ότι η διάθεση για κοινή πορεία είναι υπαρκτή και από τις δύο πλευρές.

Βέβαια, για να φτάσουμε στις υπογραφές θα πρέπει να αναλυθούν όλα τα δεδομένα, τη στιγμή που για τον ΟΦΗ στην ιεράρχηση της λίστας υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα το απόγευμα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News