Αθλητισμός

Με πολλές αλλαγές στην Ξάνθη ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους την ήττα από τη Λαμία και τα όσα αυτή είχε ως αποτέλεσμα και συγκεντρώνονται στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη που θα ξεκινήσει στις 17:15

Η ηρακλειώτικη ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα  το πρωί την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Μηνά Πίτσο να καθοδηγεί τους παίκτες μαζί με τους Βασίλη Πλεσίτη, Νίκο Κουνδουράκη και Γιώργο Γαυγιωτάκη.

Οι τέσσερις προπονητές που θα καθίσουν στον πάγκο αύριο αντικαθιστώντας προσωρινά τον Νίκο Νιόπλια άφησαν εκτός αποστολής τους Οστοιτς (άρρωστος) και τους Ράντι και Κοιλιάρα, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις από χτυπήματα, που δέχθηκαν στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Φυσικά στον ΟΦΗ έχουν στο μυαλό τους το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη για το πρωτάθλημα της Football league και γι' αυτό το λόγο προτιμήθηκε να κουραστούν και οι Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί.

Στην αποστολή του ΟΦΗ στην Ξάνθη, μετέχουν οι δυο τελευταίες μεταγραφές (Πάγκαλος, Παντίδος), αλλά και ο Αντώνης Μπουρσέλης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε, όπως και ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας.

Την αποστολή του ΟΦΗ στην Ξάνθη, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Δερμιτζάκης, Δάφκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξιδεύει το μεσημέρι της Δευτέρας (23/1) αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Ξάνθη. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Τετάρτη (25/1) το μεσημέρι μέσω Αθηνών, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη.

Σχόλια