default-image

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρόδοτος, ενώ ενισχύεται κιόλας

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρόδοτος, ενώ ενισχύεται κιόλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με 0-2 στη Χερσόνησο και αύξησε ξανά τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν στην βαθμολογία αλλά παράλληλα σκέφτεται… Γ' Εθνική με νέες σημαντικές μεταγραφές (Δημήτρης Κοιλιάρας και Τάσος Τσουμάγκας) ενώ υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει επιστρέψει ο Μωραϊτης.

Αναφορικά με τη χθεσινή αναμέτρηση στη Χερσόνησο ο Ηρόδοτος πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα με τέρματα των Μπαλάφα στο 34' και Μυλωνά στο 76' και επωφελήθηκε από την ισοπαλία των Μοιρών και την ήττα του Γιούχτα…

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ασπετάκης Α., Κρητσωτάκης, Γαβριλάκης (70? Χατζηνικολάκης), Μουντράκης, Χαλκιαδάκης, Περβολαράκης, Ανωγειανάκης, Σκιούτι, Βασιλείου (53? Μαραβελάκης), Καπατσίνας (65? Ασπετάκης Μ.), Χιλά.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Φράγκος, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Κεφαλούκος (88' Παναγιωτάκης), Φραγκουλάκης, Τζουβάρας (64? Παπαδάκης), Παρθενιάδης, Μωραΐτης, Μυλωνάς (83' Νικολάου Χρ.), Μπάμπης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΜΟΙΡΕΣ 0-0

Μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στο Θραψανό, με τον Ανθεστίωνα να ανακόπτει την πορεία των Μοιρών. Πάντως παρά το 0-0, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει και δοκάρι με τον Ξεκαρδάκη στο β' ημίχρονο.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Σταυρακάκης, Κλάδος, Τσομπανάκης, Μακρογιαννάκης, Στρατάκης, Τζανάκης, Φραγκιαδάκης (76? Αναγνωστόπουλος), Κεφάκης (63? Φωτόπουλος), Τρουλάκης, Δρακούλης.

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης, Ιερωνυμάκης Κ., Κουτσάκης, Συνοδινός, Ιερωνυμάκης Ν., Αριστεινίδης, Μασέλης, Χαρατσής, Ξεκαρδάκης Α. (58? Ξεκαρδάκης Γ.), Προβιδάκης, Κιόρι (89? Φανουράκης).

ΠΑΝΟΜ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-1

Στο 90' ο ΠΑΝΟΜ έχανε 0-1 από τον Γιούχτα αλλά το φινάλε τον βρήκε νικητή με 2-1, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στα Μάλια. Ο Χαρμπής στο 60' έδωσε προβάδισμα στον Γιούχτα αλλά οι τελευταίες λέξεις του αγώνα άνηκαν στους γηπεδούχους. Στο 90' ο Δημήτρης Τζιράκης ισοφάρισε 1-1 και στο 94' ο Τζανάκης σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του!

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Ρεμπελάκης (82' Κόστα), Ρουμελιώτης, Μαυρίδης, Κατσούλης Ι., Δαριβιανάκης, Κατσούλης (76' Φερζάι), Λυράκης (67' Τζανάκης), Κοκκινάκης, Συσκάκης, Τζιράκης Δ.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χωματάς, Κουκάκης, Ρωμανάκης, Νικηφόρος, Παχάκης, Φουκαράκης, Κασσωτάκης, Νοκάι (71' Γιαλιτάκης), Χρηστάκης (83' Κονιδάκης), Μπέρκης, Χαρμπής

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΑΛΜΥΡΟΣ 3-4

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΑ, ο Αλμυρός επεφύλασσε άλλη ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και νικώντας 3-4 τη Μινωική στο Πανεπιστήμιο, προσπέρασε το Γιούχτα και ανέβηκε τρίτος στη βαθμολογία, ενώ την Τετάρτη αντιμετωπίζει τους Αρχανιώτες σε εξ' αναβολής παιχνίδι. Το 0-1 έκανε ο Ανδρεαδάκης, για να σκοράρει στη συνέχεια δύο φορές η Μινωική με Τσαϊνη και Κλίνη αλλά το ημίχρονο έκλεισε 2-2 με τέρμα του Α. Στρατήγη. Ο Ανδρεαδάκης έκανε στο 48' το 2-3 και το δείκτη στο 2-4 ανέβασε με πέναλτι στο 69' ο Α. Στρατήγης. Στα τελευταία λεπτά ο Λέσι για τη Μινωική διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Μανιαδάκης, Αποστολάκης Γ., Παπουτσιδάκης, Γεωργαντζιάς(82' Μπαντούνας), Κλίνης, Τσακάνι, Ρουμελιώτης, Καστελλιανάκης (69' Μούτσι), Λέσι, Τσαΐνης (69' Καραμανίδης)

ΑΛΜΥΡΟΣ: Μαργαρίτης, Απλαδάς Τ., Ντελία, Ξημεράκης, Μπιλτσάρι, Καλομοίρης (59' Ντιμ), Στρατήγης Π. (82' Αθουσάκης), Βελιβασάκης, Στρατήγης Α., Ανδρεαδάκης, Απλαδάς Η.

ΕΓΟΗ-ΠΑΟΚ 2-3

ην 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στη Βαγιά τον ΕΓΟΗ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λοράν Σέου, που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του! Ο Ιταλός μέσος άνοιξε το σκορ στο 10' αλλά άμεσα ισοφάρισε ο ΕΓΟΗ με τον Σκαλιδάκη. Στο 20' ο Πρικάκης είχε δοκάρι για τον ΠΑΟΚ αλλά σημαντικές φάσεις δημιούργησε και ο ΕΓΟΗ για να προηγηθεί. Στο β' μέρος ο Σέου πήρε το ματς πάνω του και με τέρματα στο 52' και στο 71' έκανε το 1-3. Πάντως ο ΕΓΟΗ μείωσε στο 88' με πέναλτι του Σκαλιδάκη και άγγιξε την ισοφάριση, έχοντας στις καθυστερήσεις δοκάρι με τον Κέσκο.

ΕΓΟΗ: Ανδρικάκης (82? λ.τ. Κουγιουμιτζάκης), Κέσκος, Χατζησεβαστός, Καλαϊτζάκης, Βρούζος (46? Βιστάκης), Αουγκλέν (62? Γιακοκυμάκης), Σκαλιδάκης, Σταυρακάκης, Περυσινάκης, Κεφαλούκος, Ντινελάρι.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Βερερουδάκης, Κοκολοδημητράκης, Χαλκιαδάκης, Νικάκης, Διγενής, Πρικάκης, Καρπούζης (89? Σουλτάτος), Μεταξάκης, Σέου, Φουκαράκης.

ΖΑΡΟΣ-ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ 3-0

Άνετη εξελίχτηκε η νίκη του Ζαρού με 3-0 επί του Αθλόπολις, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε και με καλή εμφάνιση για τους «πράσινους». Στο α' ημίχρονο σκόραρε ο Μπεζάνης, ενώ στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης και ο Μεταξάκης σημείωσαν δύο τέρματα, διασφαλίζοντας το τρίποντο για τους γηπεδούχους.

ΖΑΡΟΣ: Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλάκης, Νταβιγλάκης, Μπεζάνης, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης Χ. (65' Αλμπαντάκης), Φραγκιαδουλάκης, Καραφωτιάς, Κλαπάκης(60' Λιοδάκης), Μεταξάκης, Αντωνάκης (55' Παπαδόπουλος)

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Ζαφείρης Δ., Δεληθωμαΐδης, Καραταράκης, Αργυρούδης, Λουμπάκης, Δίπλας, Λουλεμέα (46' Ντόκα), Λυκούδης, Σείχ Εμπραχίμ, Ρομπάκης (69' Κυραλάκης), Μακρής (46' Μάρκου).

ΑΟΤ-ΡΩΜΑΝΟΣ 0-0

Ο ΑΟΤ είχε την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες στο Τυμπάκι αλλά ο Ρωμανός πήρε ένα σημαντικό βαθμό, αποσπώντας ισοπαλία με 0-0, στην προσπάθεια για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.  Μαρακομιχελάκης, Νικηταράς και Κοροένε ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να σκοράρουν για τους γηπεδούχους, δίχως να τα καταφέρουν. Ντεμπούτο για τον ΑΟΤ έκαναν και δύο νέα αποκτήματα, ο Μαραγκάκης και ο Μπερουασβίλι.

AOT: Κωνσταντουλάκης, Ντόκο, Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Φλόρενς, Νικηταράς (75? Μαραγκάκης), Κοροένε, Στρακαντούνας, Μαρακομιχελάκης, Ολαογιε Ντ. (12? λ.τ. Μπερουασβίλι), Αναγνωστάκης.

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιακουμής, Λασηθιωτάκης (85? Ρουμπάκης), Τσαμπουράκης (70? Κάτελας), Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Γαμπιεράκης, Ντίνος (65? Ξυλούρης), Χουρδάκης, Φιράνι, Χαλκιαδάκης, Καραντινάκης.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ-ΟΦΑ αναβολή

Αποδεκτό έγινε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ το αίτημα της Δόξας Γαλιάς για να αναβληθεί ο αγώνας με τον ΟΦΑ, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκης. Η εκλιπούσα καταγόταν από τη Γαλιά και ήταν αγαπητή σε όλη την περιοχή και όλοι οι συγγενείς και φίλοι της τη συνόδεψαν χθες στην τελευταία της κατοικία.

Τετάρτη τα εξ' αναβολής

Την προσεχή Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα γίνουν τα πέντε εξ' αναβολής παιχνίδια για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Τα ματς που έχουν οριστεί είναι: ΟΦΑ-Αθλόπολις (γηπ. Θραψανού), Γιούχτας-Αλμυρός (γηπ. Αρχανών), Δόξα Γαλιάς-Ρωμανός (γηπ. Γαλιάς), Ζαρός-Φαιστός (γηπ. Ζαρού), ΑΟΤ-Μοίρες (γηπ. Τυμπακίου).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (21η)

ΠΑΝΟΜ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      2-1

ΖΑΡΟΣ - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      3-0

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΑΛΜΥΡΟΣ      3-4

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΡΩΜΑΝΟΣ      0-0

Ε.Γ.Ο.Η - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      2-3

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      0-2

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΜΟΙΡΕΣ      0-0

ΔΟΞΑ Γ. - Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      αναβλ.

ΡΟΥΒΑΣ - ΦΑΙΣΤΟΣ      0-3α.α.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΓΟΡΤΥΣ      0-3α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7.ΠΑΝΟΜ       34

14.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      24

17.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      17

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (22η)

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΠΑΝΟΜ             

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΖΑΡΟΣ      

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      

ΑΛΜΥΡΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η            

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ            

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΜΟΙΡΕΣ            

ΓΟΡΤΥΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ            

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΡΟΥΒΑΣ

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News