default-image

Πάει... Ηρόδοτο ο Δ. Κοιλιάρας, μαζί και ο Τσουμάγκας!

Ποδόσφαιρο
Πάει... Ηρόδοτο ο Δ. Κοιλιάρας, μαζί και ο Τσουμάγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας αγωνίστηκε σήμερα για τελευταία φορά με τη φανέλα του Εργοτέλη!

Ο ποιοτικός όσο και έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από τους "κιτρινόμαυρους" για προσωπικούς λόγους και αφού του ζητήθηκε να παίξει για τελευταία φορά στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών, αύριο αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του! Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως από τον Εργοτέλη δεν τον άφηναν ελεύθερο...για οποιαδήποτε ομάδα (καραδοκούσε να τον αποκτήσει ο Ιωνικός) με εξαίρεση τον Ηρόδοτο! Επειδή όμως και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε να παίξει στην ομάδα της γειτονιάς του όλα κύλησαν φυσιολογικά για... τη μετακόμιση του Δημήτρη Κοιλιάρα από το Παγκρήτιο στη Νέα Αλικαρνασσό!

                      Η επίσημη ανακοίνωση

Πριν από λίγο υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη που αναφέρει: "Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, σεβόμενος την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, με ΛΥΠΗ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Κοιλιάρα, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει και ενδεχομένως να κλείσει την πλούσια καριέρα του στην ομάδα της γειτονιάς του, το ιστορικό και φίλο σωματείο του Ηροδότου.

Ο Δημήτρης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Εργοτέλη την τελευταία δεκαετία. Προσέφερε πολλά στον Σύλλογο, όχι μόνο νίκες αλλά και χρήματα από τη μεταγραφή του, γι' αυτό και θα κατέχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες!

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!"

Συμπαίκτης του Δημήτρη Κοιλιάρα στον Ηρόδοτο-αφού έπαιξαν μαζί και στον Εργοτέλη-θα είναι ο Τάσος Τσουμάγκας. Ο έμπειρος πλέον αν και όχι μεγάλης ηλικίας αριστερός μπακ χαφ συμφώνησε οριστικά και μπήκε χθες στο πλοίο για το Ηράκλειο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News