default-image

Κώτσιος: «Λες και μας έχουν καταραστεί»

Ποδόσφαιρο
Κώτσιος: «Λες και μας έχουν καταραστεί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του στη Ριζούπολη, ο Ηλίας Κώτσιος έδωσε το παρών στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Λαμία, ενώ στις δηλώσεις του μετά το άσχημο αποτέλεσμα εξέφρασε την απογοήτευση αλλά και την πίστη ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει…

 «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν μπορούμε να μοιρολατρούμε, ούτε να τα παρατήσουμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να καταλάβουμε ότι ο πρωταθλητισμός σημαίνει ψυχή και θέληση για τη νίκη.

Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας, μετά από δυο θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν τελειώνει τίποτα. Πρέπει να το πιστέψουμε, ότι μπορούμε να επιστρέψουμε.

Σε κανένα παιχνίδι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Κάνουμε λάθη, που δεν μπορείς να κάνεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Η Λαμία όχι μόνο δεν ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά δεν έφτασε καν στην περιοχή. Και όμως φάγαμε δυο γκολ. Δεν τα παρατάμε όμως. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Λες και μας έχει καταραστεί κάποιος», ανέφερε αρχικά

Για το παιχνίδι ο αρχηγός του ΟΦΗ, τόνισε: «Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας. Βάσει εικόνας πιστεύω ότι δεν το δικαιούμασταν. Για ακόμη μια φορά, είχαμε το αποτέλεσμα υπέρ μας, αλλά και πάλι γίνανε σοβαρά λάθη τα οποία και τα πληρώσαμε.

Ήταν πολύ κακό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που ήταν πιο ψηλά από μας και θέλαμε να την πλησιάσουμε. Είχαμε κάποια στοιχεία, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά για ακόμα μια φορά ήμασταν επιπόλαιοι, πληρώσαμε τα ατομικά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Δεχόμαστε γκολ από το πουθενά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τρώμε γκολ και χάνουμε τα παιχνίδια.

Δεν είναι ότι οι αντίπαλες ομάδες είναι καλύτερες. Εμείς έχουμε τη μπάλα και τρώμε γκολ. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και το ατομικό λάθος. Τι να κάνουμε, σε κάθε λάθος να διώχνουμε ένα παίκτη. Πρέπει να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News